Selecteer een pagina

“Barry weet met zijn tomeloze enthousiasme op een prettige manier een spiegel voor te houden, erg verfrissend"

Jantine Braas

 

“Met zijn intrinsieke interesse in mensen en zijn passie voor het trainen op effectief gedrag, inspireert Barry alle deelnemers om direct in beweging te komen.”

Floor Paesens

 

“Punctualiteit combineren met flexibiliteit is slecht voor weinigen een combinatie die ze kunnen bieden. Barry kan dat in zijn rol als trainer echter uitstekend"

Robbert van Hal

 

Executive coaching

Dit traject gaat ervoor zorgen dat je jouw uitdagingen vol positieve energie gaat trotseren. Je weet precies wat je wilt bereiken, alleen de weg ernaartoe dient nog gevonden te worden. De coachsessies gaan jou ondersteunen in het definiëren van de weg naar jouw doel. Tijdens het coachtraject zal je geïnspireerd worden om steeds nieuwe doelen te stellen en zal je oorspronkelijke coachvraag worden overtroffen. Elk coachgesprek start met het benoemen van de actuele situatie waarna vervolgens alle tijd wordt ingezet om de nieuwe gewenste situatie te realiseren. Elk gesprek vereist een goede voorbereiding en vervolgens een volledige toewijding bij de toetsing van jouw inzichten in de praktijk.

Elk coachingstraject wordt vooraf gegaan door een vrijblijvend en kosteloos intake gesprek.

Investering:      Traject van 6 x 1,5 uur:               € 2.250,- exclusief BTW

Uurtarief:           € 250,- per uur exclusief BTW

Team coaching

Een team wordt gecreëerd omdat de werkzaamheden niet kunnen worden uitgevoerd door één persoon. Het team bestaat uit unieke persoonlijkheden die allen een unieke voorkeur hebben hoe samen te werken. Vaak wordt deze voorkeur geprojecteerd op hoe de onderlinge samenwerking dient te verlopen. Miscommunicatie, frustratie en voornamelijk kwaliteitsverlies zijn het gevolg. Door middel van een 360° feedback meting wordt in kaart gebracht hoe de teamleden de samenwerking met elkaar ervaren. Vervolgens wordt tijdens de teamsessies de onderliggende dynamiek zichtbaar gemaakt door met elkaar in dialoog te gaan. Het doel is om de optimale manier van samenwerken te benoemen welke volledig gedragen wordt door ieder teamlid. Deze effectieve samenwerking zal een directe bijdrage leveren aan zowel de organisatiedoelstellingen als aan de kwaliteit van het team als geheel. Een mooi side-effect is dat het een positieve bijdrage zal leveren aan de medewerkerstevredenheid.

Elk coachingstraject wordt vooraf gegaan door een vrijblijvend en kosteloos intake gesprek.

Investering:      Traject van 6 x 2 uur:   € 3.000,- exclusief BTW

Uurtarief:           € 250,- per uur exclusief BTW     

Neem contact met mij op over

Privacy Policy

12 + 13 =