Selecteer een pagina

“U WEET WAT U WILT BEREIKEN MAAR U WEET NIET WAAR U MOET BEGINNEN.”

COACHING

“Er zijn belemmerende overtuigingen die u weerhouden uw doel te bereiken.”

“U weet wat u wilt en waarom het zo belangrijk voor u is en toch komt u niet actie.”

Herkent u zich u in een van deze uitspraken? De coaches van Mindstage zullen u ondersteunen om zelf tot een oplossing te komen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u over alle hulpbronnen beschikt die u nodig heeft om uw doelstelling te bereiken. De coaches van Mindstage zijn gecertificeerd Life Coach en mBIT Coach en zullen ook hun ervaring als NLP-trainer gebruiken om een maximaal rendement te halen uit uw coachtraject. Wij ontvangen u graag op onze locatie in Alkmaar of indien gewenst op een andere locatie. Ook is het mogelijk het coachtraject gedeeltelijk of geheel online plaats te laten vinden. Onze voorkeur gaat er echter naar uit om elkaar voor aanvang van het coachtraject persoonlijk te ontmoeten. Dit kennismakingsgesprek is gratis, vrijblijvend en heeft als doel om met elkaar te beoordelen of u met uw coachvraag bij ons aan het juiste adres bent. U kunt een afspaak maken via email: info@mindstage.nl of telefonisch: 06-81337330.

LIFE COACHING

Als Life coach ondersteun ik mensen om te kijken naar waar ze staan in de verschillende contexten van hun leven en naar wat ze willen bereiken, waar ze naar toe willen. Life coaching gaat ervan uit dat alles met elkaar in verbinding staat, zoals werk, relaties, gezondheid enz. De life coach slaat een brug tussen denken en doen. Tijdens de sessies gaan we niet spitten in het verleden en veel tijd besteden aan de oorzaak  van problemen. Bij life coaching telt het verkijgen van inzicht, verlangens verwoorden en voornamelijk de teugels zelf in handen nemen om verder te komen in het leven. Life coaching zorgt voor meer energie en zin in het leven. U zult ervaren dat u zelf alle hulpbronnen bij u draagt om uw doelstellingen te realiseren.

MBIT COACHING

MBIT staat voor Multiple Brain Integration Techniques. Neurowetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de mens 3 intelligenties heeft in het hoofd, het hart en de buik. Deze intelligenties hebben allen een eigen primaire taak. Herkent u momenten dat u precies weet wat u wilt en waarom u het wilt doen en dat u toch niet in actie komt? mBIT biedt je een nieuwe en praktische methodiek met actuele wetenschappelijke inzichten voor blijvende veranderingen in innerlijke conflicten en dilemma’s.