Selecteer een pagina

BARRY

Barry is een zeer betrokken trainer die zijn roeping gevonden heeft in het geven van trainingen en coaching op het gebied van persoonlijke groei. Zijn passie voor mensen en hun potentieel heeft geleid tot het oprichten van Mindstage, een podium voor persoonlijke groei. Zijn natuurlijke en oprechte interesse in de cursisten maakt hem zeer toegankelijk. Zijn trainingsstijl wordt gekenmerkt door scherpe analyses met een flinke dosis humor en tegelijk confronterend. Ook houdt hij van veel interactie met de groep. Barry is enorm positief ingesteld wat vaak is af te lezen aan de grote glimlach op zijn gezicht. Zijn lijfspreuk is:

“WHETHER YOU THINK YOU CAN, OR WHETHER YOU THINK YOU CAN’T,

YOU ARE RIGHT.”

JEANIEN

Jeanien begon haar carrière als professioneel danseres en acteerde in vele internationale theaterproducties. Haar passie voor beweging en zelfexpressie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat zij verschillende (internationale) opleidingen is gaan volgen op het gebied van persoonlijke groei. Als internationaal gecertificeerd NLP trainer daagt zij elke cursist uit om in beweging te komen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak om zodoende ieders ware potentieel tot expressie te brengen. Jeanien heeft een groot talent voor het creëren van een optimale en veilige leeromgeving. Haar trainingsstijl wordt gekenmerkt door diepgang, compassie en het gebruik van prachtige metaforen.

Visie van Jeanien: “Als iedereen zijn leven afstemt op zijn/ haar diepste verlangen, dan kunnen wij een mooie wereld creëren. Aan deze wereld wil ik graag een bijdrage leveren.”