Selecteer een pagina

Zelf-effectiviteit

Zelf-effectiviteit

Persoonlijke groei bied je houvast in onze snel veranderende wereld. Er wordt veel flexibiliteit verwacht en gevraagd van een medewerker. Hoe kan je flexibiliteit zo inzetten zodat je in deze tijd in balans blijft? Vanuit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), positieve psychologie en diverse andere literatuur is een programma samengesteld om de noodzakelijke flexibiliteit te creëren in jouw gedrag. In deze training leer je onder andere om belemmerende overtuigingen om te zetten in bekrachtigende overtuigingen. Het doel is om jezelf in je kracht te zetten om vervolgens in balans een optimale bijdrage te leveren aan de doelstellingen van jezelf en die van de organisatie.  

Duur:                   4 dagen, één dag per maand

Data:                    Diverse startdata

Investering:      € 2395,- exclusief BTW

Groep:  Maximaal 10 personen

 

Nb:        Alle trainingen van Mindstage worden ook aangeboden als interne trajecten. Hierbij worden casuïstiek gebaseerd op de organisatie en zal in overeenstemming met de opdrachtgever een maattraject worden gecreëerd.

    Ik schrijf me in voor de training:

    Deelnemersgegevens:    Organisatiegegevens:
    Facturatiegegevens:


    Bij deze inschrijving zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden staan op onze website: mindstage.nl De inschrijvingen worden op volgorde van ontvangst bevestigd.